Menu
BEL ONS: 040 231 9053Escape Online @Home: El Dorado

1 T/M 5 PERSONEN
€ 19,95 per team


Beleef een gezellige avond met je vrienden, familie, partner of collega’s met de @home Escape room El Dorado. Maak één team van maximaal 5 personen en ontrafel de geheimen. Zijn er meerdere teams? Speel dan tegen elkaar en achteraf zie je wie het snelste het mysterie heeft opgelost.

Print alle benodigdheden uit en knip waar nodig de puzzels uit. Daarna start je snel de laptop of computer op en het onderzoek kan beginnen. De combinatie van de online beleving en speuren door de papieren puzzels voor je neus zorgt ervoor dat iedereen actief is tijdens deze escape beleving.

Je loopt als ware door de jungle en het lijkt alsof je je in een echte escape room bevindt! Werk samen met je team en speur naar verdachte omstandigheden. Bij het oplossen van een puzzel of raadsel ontvang je een aanwijzing die jou dichter bij de eindbestemming brengt. Natuurlijk kun je ook hints vragen, maar pas op! Dit kost extra tijd.


Het verhaal

Professor Brown vertelde jou als klein kind altijd over zijn ontdekkingstochten. Je was hem misschien al vergeten, maar opeens word je opgeroepen bij de Notaris. De professor wordt namelijk al 2 maanden vermist en hierdoor heeft de Notaris de opdracht om het testament van meneer Brown in werking te zetten. En wat blijkt? Omdat jij professor Brown nooit voor gek verklaarde als hij zijn verhalen vertelde, ben jij de eerste erfgenaam.


Daarom ontvang je van de Notaris de spullen van professor Brown, inclusief een vliegticket naar Colombia. Zou de geheime gouden stad El Dorado dan toch echt bestaan? En houdt professor Brown zich hier schuil? Los alle puzzels en raadsels op en je komt erachter!


Meerdere teams?

Willen jullie met meerdere teams de online escape room El Dorado spelen? Maak dit dan extra competitief door achteraf de ranglijsten te bekijken. Wie kwam het snelst achter de waarheid over de gouden stad El Dorado en de verblijfplaats van professor Brown?

Ben je niet in de gelegenheid om bij elkaar te zitten en heb je geen printer thuis? Speel dan de versie die zich compleet digitaal afspeelt. Ideaal als bedrijfsuitje waarbij iedereen alleen thuis werkt en je toch als team wilt samenwerken. 

Bestellen

Bij de aankoop van dit spel volgt een bevestigingsmail met jullie bewijs van aankoop. Daarna sturen wij een unieke code waarmee jullie kunnen inloggen zowel op de app als op de website.


nl
Chatten met ESCAPEROOM