Menu
BEL ONS: 040 231 9053

Reserveer Escape Room Online: Lost Treasure

Zijn jullie nog aan het thuiswerken of wil je gewoon een leuk spel vanuit de huiskamer spelen? Dan is een Escape Room Online een uitstekende oplossing. Het principe is hetzelfde als bij een escape room, alleen zit je hierbij veilig in je eigen huis. Na het invullen van je gegevens krijg je van ons zo snel mogelijk een mail met hoe de betaling gedaan dient te worden. Daarna krijg je een spelcode om te gaan spelen!

nl
Sluiten

Wij zijn geopend voor online uitjes!

Wij bieden tijdens de lockdown onze online escape rooms aan! Deze zijn net zo uitdagend als onze echte escape rooms. Wij hebben keuze uit twee online escape rooms namelijk Lost treasure en Pegasus Project. Bekijk hier onze online escape rooms.

Naast online escape rooms in coronatijd hebben we ook andere gezellige teambuildings uitjes, volledig online. Denk hierbij aan een pubquiz, ranking your stars of moordspel. Via Doenederland.nl zijn deze te boeken met live presentator. Bekijk hier onze online uitjes.

Wij hopen net als iedereen dat onze deuren van de Escape Rooms weer snel open mogen. Wil je alvast een kamer reserveren voor na de lockdown klik dan hier. 

Chatten met ESCAPEROOM