Menu
BEL ONS: 040 231 9053

Live Video Escape Room: Crime Lab

min 2, max 6 personen
vanaf € 18,-

Wij presenteren met trots onze Live Video Escape Room. Deze escape room is op afstand te spelen en voor het spelen is het niet vereist om bij elkaar te zijn in dezelfde ruimte.


Hoe werkt het?

In het centrum van de stad vinden de laatste tijd veel criminele praktijken plaats. De politie heeft na veel onderzoek ook een lab ontdekt, en zij vragen jouw hulp om in te breken in dit gevaarlijke lab!

Voorafgaand de Online Escape Room krijg je een mail van één van onze rechercheurs met daarin alle informatie die je nodig gaat hebben. Hierin staan de plannen om het lab binnen te komen en een aantal puzzels. Via een online meeting heb jij contact met je team en breek je in bij het gevaarlijke lab. Eenmaal binnen is er geen weg meer terug..

De begeleider zal alles live filmen zodat jullie de puzzels kunnen ontrafelen, de codes kunnen kraken om zo achter de geheimen van de criminelen te komen zodat de politie hen kan oppakken! Jullie hebben maar 60 minuten de tijd om na binnenkomst te ontsnappen voordat de criminelen weer terug zijn bij hun lab. Durf jij het aan om deze online Escape Room te betreden? De rechercheurs hebben jouw hulp hard nodig!


De Crime Lab is een bestaande escape room van escape room Eindhoven. Jij kan deze spannende escape room nu online ervaren op afstand en hoeft niet af te reizen naar onze Escape Room. Zorg voor een goede internetverbinding en een telefoon/laptop met een goede camera en speel de escape room gewoon vanuit je huiskamer.

 


Kortom:

  • Teamwork vereist! Door de digitale communicatie erg geschikt voor een teambuildingsuitje
  • Geef de begeleider de juiste commando's om een zo goed mogelijke tijd neer te zetten
  • Het lijkt net alsof je in de kamer aanwezig bent. Unieke manier van een escape room spelen.

 

Bekijk hier de trailer:

nl
Chatten met ESCAPEROOM