Menu
BEL ONS: 040 231 9053

Eindhoven - Crime Lab

min 2, max 8 personen
vanaf € 14,-

Hoe werkt het?

In Eindhoven is op Strijp-S een crime lab ontdekt. Jouw team is gespecialiseerd in dit soort laboratoria en wordt daarom door de CSI naar dit crime lab gestuurd. Eenmaal binnen is er geen weg meer terug. Erger nog, de bende die hierachter zit, is op de hoogte van jullie komst en de sluit de buitendeur af zodra jullie binnen zijn. De teller duidt met exact 60 minuten aan wanneer de bende terugkeert. Zorg dat je deze gangsters te slim af bent en ontsnap door middel van cryptische raadsels, mysterieuze symbolen en cijfercombinaties uit het crime lab, anders staan wij niet voor de gevolgen in… Kan jouw team deze zware taak aan?


Waarom? 

 

  • Met maximaal 8 personen probeer je te ontsnappen uit deze crime scene
  • Unieke entree in de escape room die je nergens anders ziet
  • Je start met 15 minuten speluitleg en krijgt daarna 60 minuten de tijd om te ontsnappen uit het lab. 
  • Het is ook mogelijk om deze Escape Room in het Engels of Duits te spelen, geef dit bij je reservering aan
  • Er is airco aanwezig in deze kamer!

 


nl
Sluiten

Wij zijn geopend voor online uitjes!

Wij bieden tijdens de lockdown onze online escape rooms aan! Deze zijn net zo uitdagend als onze echte escape rooms. Wij hebben keuze uit twee online escape rooms namelijk Lost treasure en Pegasus Project. Bekijk hier onze online escape rooms.

Naast online escape rooms in coronatijd hebben we ook andere gezellige teambuildings uitjes, volledig online. Denk hierbij aan een pubquiz, ranking your stars of moordspel. Via Doenederland.nl zijn deze te boeken met live presentator. Bekijk hier onze online uitjes.

Wij hopen net als iedereen dat onze deuren van de Escape Rooms weer snel open mogen. Wil je alvast een kamer reserveren voor na de lockdown klik dan hier. 

Chatten met ESCAPEROOM