Menu
BEL ONS: 040 231 9053

Eindhoven - The Battle - (2 kamers)

min 6, max 24 personen
vanaf € 18,-

Hoe werkt het?

Bij The Battle ga je in teams met je vrienden, familie of collega’s een onderlinge strijd aan in twee, drie of vier identieke escape rooms in het thema van de ‘disco classics’. Door middel van een scherm kun je de voortgang van de andere kamers goed in de gaten houden. Zie je op het scherm dat de andere kamer al meer puzzels en cijfercombinaties heeft opgelost? Zet dan snel een pestkop in die in de andere kamer ineens de lichten uitdoet of de puzzel lastiger maakt. Het is ook mogelijk om een hint te kopen, zodat je sneller je eigen puzzel kan oplossen om een inhaalslag te maken. Onthoud wel, de eerste twee pestkoppen gaan gratis aan de slag, maar daarna willen ze geld. Ook de hints kosten geld. Focus op het puzzelen, let op je geld, houd de voortgang van je tegenstanders in de gaten en kijk regelmatig op de klok. Je hebt tenslotte maar 60 minuten om uit de kamer te ontsnappen. Zorg dat je sneller uit de kamer ontsnapt dan de tegenstanders en hou zoveel mogelijk geld over. Alleen op deze manier win je The Battle!

Waarom?

  • Er is airco in deze kamer aanwezig!
  • In maximaal 4 teams van elk 3 tot 6 personen ga je The Battle met je tegenstanders aan
  • Achteraf praat je allemaal over dezelfde puzzels. De napraat is dus net zo leuk!
  • Unieke zelf ontwikkelde software in de kamer
  • Dit is de enige kamer waarbij ook tactiek belangrijk is, dit is dus meer dan alleen escapen!
  • Het is ook mogelijk om deze Escape Room in het Engels te spelen, geef dit bij je reservering aan
  • Je start met 15 minuten speluitleg en krijgt daarna 60 minuten de tijd om met zoveel mogelijk geld als eerste te ontsnappen

nl
Sluiten

Wij zijn geopend voor online uitjes!

Wij bieden tijdens de lockdown onze online escape rooms aan! Deze zijn net zo uitdagend als onze echte escape rooms. Wij hebben keuze uit twee online escape rooms namelijk Lost treasure en Pegasus Project. Bekijk hier onze online escape rooms.

Naast online escape rooms in coronatijd hebben we ook andere gezellige teambuildings uitjes, volledig online. Denk hierbij aan een pubquiz, ranking your stars of moordspel. Via Doenederland.nl zijn deze te boeken met live presentator. Bekijk hier onze online uitjes.

Wij hopen net als iedereen dat onze deuren van de Escape Rooms weer snel open mogen. Wil je alvast een kamer reserveren voor na de lockdown klik dan hier. 

Chatten met ESCAPEROOM